A view of the big top

Our story so far: A rain delay gave Tyler the chance to test out the sound system inside the old Methodist church we had turned into our home.

# # #

Tyler and his posse wrangled with passing showers over the course of the following days, but they made steady progress nailing plywood to the roof, then roof felt and ice-and-water barrier and finally black shingles to match those of the church.

shingles on the roof
The men working on the attached garage finished the shingles on the east side first.

# # #

Tomorrow: The lean-to’s last act. Read about it here.

 

Advertisements

One thought on “A view of the big top

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s